2014. november 21., péntek

Szabad péntek, és KÉSZ!

Péntek, és én megint itthon egyedül. Láthatjátok, milyen királylányos dolga van egy bölcsődés korú gyerek egyetemista kismama anyukájának péntekenként :)
Egyszer egy nagyon hasonló szeptemberi pénteken kezdtem kötögetni egy babatakarót Annácskámnak. ilyen nagyméretű dologhoz viszonylag vékony fonalból még sosem volt türelmem. akkor is úgy tűnt sosem lesz kész. viszont valami segített, és tegnap befejeztem a kötögetős részét. köszönöm így utólag is a MÁV nak a hozzájárulást, hogy az elmúlt 2 hónak alatt sikerült annyi nem tervezett időt a járataikon töltenem, hogy még időben elkészülhetett ez a remek holmi. tegnap is sikerült az adott 15 km es szakaszon  majdnem egy órát eltöltenem egy büdös vonaton odafelé, majd hazafelé is 40 percet, így nem várt sikereket értem el. a babatakaró kész, és nekem nagyon tetszik, vidám, puha, ölelős, kellően meleg, rugalmas, nagyon bele tudok képzelni egy apró babát. 

2014. november 13., csütörtök

33 meg a sálam

A 33ról igazából csak annyit, hogy ez már az! :) azaz vészesen közeleg a kétgyerekes anyukaság, csakúgy, mint a vizsgaidőszak, meg a karácsony, és Pinci második szülinapja, meg úgy egyáltalán. A december mindig nagyon sűrű. mi még tudjuk sűríteni. Növesztem a  hasam. Pincihez képest szerintem jobban, róla 35 hetes fotó van, majd azzal összehasonlítom, ha odaértem. a kicsike jól van, kicsit néha kivehetné a sarkát, öklét, (mikormit) a bordáim közül, de egyébként viszonylag kényelmesen megvagyunk még egyben.



őszi kép slagokkal hálózva

2014. november 6., csütörtök

Utazz Pincivel- challenge

 Nagy túrára indultunk kettesben a hétvégén. Bénye- Kaposvár, tömegközlekedve alig több, mint 5 óra. ez egy izgága majdnemkét évessel igazi igazi kihívás. reggel 6:40 szálltunk az első vonatra. Köszöntjük Önöket!)


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...